Ratsastus toiminta

 
  Järjestän talutus, alkeis ja yksityistunteja tallillani klassiseen kouluratsastukseen painottuen mutta toimimme hevosta kuunnellen ja sen tarpeen huomioiden myös ratsastuksessa. Tallimme sijaitsee Hattulassa, Hämeenlinnan kupeessa. 

  Ohjatut ratsastukset esimerkiksi pidemmän tauon pitäneille aikuisille järjestyy,ns paluu satulaan tuntina,kiltit ja rauhalliset hevosemme takaavat turvallisen ja rennon kokemuksen. 
  Erona ja etuna isoihin talleihin verrattuna meillä on helppo tulla mukaan hevosteluun, et joudu yksin laittamaan vierasta hevosta vieraaseen paikkaan vaan ohjaaja on tunnin alusta loppuun apunasi. 
  Uutena toimintana heppakerhot ja leirit lapsille joista lisätietoa palvelut sivulla ja Facebookissa. Hevoset ovat kilttejä ja tottuneita aloittelevien ratsastajien ratsuja,mutta sopivat myös kokeneemmille, Helppo B tasolle kouluratsastuksessa.

  Junnutunnit nuorille 8-15 vuotiaille jotka hallitsevat hevosen jo ilman talutusta meillä käynnissä ja pätkiä ravissa. 

  Tunnit ovat yksityistunteja ja ryhmätunnit max 3 hengen tunteja. Ratsastus voidaan toteuttaa joko kentällä tai maastossa sinun toiveidesi mukaan.

  Miisa on käynyt Reconeq ® tuntumatekniikka valmentajan koulutuksen joten jos kaipaat hienosäätöä tuntumaasi varaa yksäri tai tunti omalle tallille. 

 •  Tallilta saa lainata kypärää.
 • Meiltä löytyy myös kilttejä poneja pikkulasten ratsuksi. 
 • Hevoset on vakuutettu tallin puolesta mutta ratsastajilla tulee olla omat tapaturmavakuutukset voimassa. 

 • Painorajat hevoskohtaisia, 95 kg max paino normi tunneille, maastoon ja kevyeen menoon ei niin tarkka raja, kysy viestillä! 


Viestiä voi laittaa yhteystiedoissa olevaan sähköpostiin niin kerron palveluista lisää ja suunnitellaan yhdessä sopiva ratsastus- ja hevostelu päivä! Hinnat löytyvät hinnasto sivulta.