Palvelut 

Talutus, alkeis- ja ohjatut tunnit

Opi ratsastamaan ja hoitamaan hevonen alusta asti. Rauhalliset ponit ja hevoset takaavat sen että pienimmätkin saavat harjoitella omaan tahtiinsa. Ikärajaa ei ole, voit aloittaa ratsastuksen vaikka oman ajan harrastuksena kiireisen perhearjen tasapainoksi tai eläkepäivien kuluksi. Tunnit ovat yksityistunteja joten saat kaiken huomion ja opin itsellesi, rauhallinen ympäristömme helpottaa myös keskittymisessä ja vilkkaatkin lapset ovat viihtyneet ja nauttineet ponin hoidosta. Normaali ohjattu tunti on noin 60 min ja se sisältää hevosen hoitoa eli emme välttämättä ole kentällä tasan tuntia vaan lopetamme siihen kun tunnin asiat on käyty hyvällä mielellä onnistuneesti läpi, joskus siihen menee enemmän ja joskus vähemmän aikaa,hevosten kanssa ei ole niin kellontarkkaa! Tuntivalikoimassa on myös 1,5h tunti jossa keretään hoitaa ja ratsastaa enemmän.

Maastoratsastus

Ohjatut maastoretket yksin tai ryhmässä, minimaastot talutettaville. Maastoratsastus on mukavaa vaihtelua kentällä pyörimiseen. Metsässä voi helposti unohtaa hetkeksi arkiset asiat ja rentoutua luotettavan ratsun selässä. 

Maastoretki voidaan toteuttaa tilauksesta omalle porukallesi, esimerkiksi 3 tunnin retki evästauolla kodalla 65e henkilö, saman seurueen ratsastajat saavat 5e alennuksen per hlö. 

Heppakerho /päiväleiri

Järjestämme lapsille kesäaikaan(touko-elokuu) kerhoja ja päiväleirejä kysynnän mukaan,pistä siis rohkeasti viestiä mikäli lapsesi tai lapsenlapsesi kaipaavat kivaa kesä puuhaa ponien kanssa ulkoillen ja ratsastuksen alkeet oppien. Kyselyt info@mjsalonen.fi 

Takaisin satulaan/Yksityistunnit

Aikuisille suunnattu kurssi toteutetaan henkilökohtaisena opetuksena tai pienryhmänä. Muistellaan ja opetellaan ratsastuksen perusjutut ja harjoitellaan hoitamaan hevonen itsenäisesti,käydään läpi varusteet ja muuta teoriaa osallistujien toiveiden mukaan. 

Yksityistunneille ja lasten tunneille voi toivoa etukäteen mitä vain aihetta esimerkiksi maastoilua,estetuntia,ilman satulaa ratsastusta,ponien hoitoa tai maastakäsittelyä,ihan mitä vain haluat oppia tai harjoitella!

Ryhmätunti (pienryhmä max 3 ratsukkoa) 

Talutusponit syntymäpäiville ja tapahtumiin. 

Tilaa meiltä kiva ohjelmanumero juhliisi tai ulkoilma tapahtumiin. Hinnat ovat tässäkin edulliset, alkaen 30e/tunti. Ja pidempään tilaisuuteen kysy tarjous!