Palvelut 

Talutus ja alkeistunnit

Opi ratsastamaan ja hoitamaan hevonen alusta asti. Rauhalliset ponit ja hevoset takaavat sen että pienimmätkin saavat harjoitella omaan tahtiinsa. Ikärajaa ei ole, voit aloittaa ratsastuksen vaikka oman ajan harrastuksena kiireisen perhearjen tasapainoksi. 

Maastoratsastus

Ohjatut maastoretket yksin tai ryhmässä, minimaastot talutettaville. Maastoratsastus on mukavaa vaihtelua kentällä pyörimiseen. Metsässä voi helposti unohtaa hetkeksi arkiset asiat ja rentoutua luotettavan ratsun selässä. 

Heppakerho junnuille

Kaksi tuntia ohjattua toimintaa hevosten ja ponien kanssa pienryhmässä. Kerho alkaa keväällä ja uuden  kurssin alusta ilmoitetaan erikseen Facebookissa ja täällä nettisivuillamme. Jokainen kerta sisältää vähintään 30 min ohjattua ratsastusta jokaiselle osallistujalle.
Ratsastuksen lisäksi kerhopäivinä hoidetaan tallin miniponeja, opetellaan satuloimaan hevoset, huolletaan ja tutustutaan varusteisiin. Käydään myös läpi perusasioita hevosen ruokinnasta, terveydestä ja kavionhuollosta. Kerhossa on 3 mukavaa ja luotettavaa ohjaajaa jotka tuntevat tallin hevoset, auttavat ja vastaavat mielellään kysymyksiin. Kerhoon voi ilmoittautua etukäteen sähköpostilla info@mjsalonen.fi Kerhon kertahinta on 22e mutta voit ostaa koko kerhon kurssina hintaan 167,20e joka sisältää 8 kerhopäivää. 

Takaisin satulaan

Aikuisille suunnattu kurssi toteutetaan henkilökohtaisena opetuksena tai pienryhmänä. Muistellaan ja opetellaan ratsastuksen perusjutut ja harjoitellaan hoitamaan hevonen itsenäisesti,käydään läpi varusteet ja muuta teoriaa osallistujien toiveiden mukaan. 

Ryhmätunti 

Koulutetun ratsastuksenohjaajan Gia Juutisen pitämä pienryhmä tunti, ilmoittaudu sähköpostilla info@mjsalonen.fi