Hevosleirit Laulaisten pihattotallilla

1 vrk leiri
1 vrk leiri

2 päivän leiri (199e sis alv 24%)

Ikäraja yöleirille on 11v( minimi osallistujamäärä 4 )

1 yö ja 2 päivää heppailua! 

1 vrk leirille saavutaan tallille klo 10 ensimmäisenä päivänä, kotiinlähtö seuraavana päivänä klo 15( Leirille on mahdollista järjestää kuljetus tai saapua aiemmin/myöhemmin) 

Leiriltä voi halutessaan myös lähteä yöksi kotiin mutta tästä on ilmoitettava etukäteen Miisalle ja silloin tarvitaan oma kyyti.

Leirin hinta sisältää täysihoidon ja yhteiskuljetukset tallilta majoitukseen ja takaisin, yövymme Lepaan kartanon majoitushuoneissa noin 12 kilometrin päässä tallilta. Leirillä harrastetaan monipuolisesti ja toiveiden mukaan hevosien kanssa ja leiriläiset pääsevät tutustumaan myös hevosien laumaelämään laitumella ja hoitamaan hevosia ja tekemään kaikkea mitä ratsastustunneilla ei yleensä ehdi tai pääse tekemään. Ratsastamme kentällä ja maastossa, kentällä tason mukaisesti kaikki pääsevät hyppäämään pieniä esteitä ja opettelemaan koulukiemuroita. Teemme myös maastoretken tai useamman toiveiden mukaan. Leirillä on mahdollisuus myös harjoitella ilman satulaa ratsastusta, poniagilitya, kärryillä ajoa ja kaikkea muuta kivaa ja uutta! 

Ratsastusta leirillä on vähintään 2h per päivä, mahdollisesti enemmänkin.

Majoituskohteessamme yövymme 3 hengen huoneissa joissa on oma wc,suihku ,jääkaappi ja keittiö. Uimapuvun voi halutessaan ottaa mukaan sillä majoituksen lähellä on uintimahdollisuus, illalla grillaamme myös rannan läheisyydessä grillipaikalla. Aamulla syömme aamupalan kartanon aamiaisbuffetissa, muut ruokailut(lounas,illallinen,iltapala ja välipalat) järjestämme tallilla ja majoituksessa. Ohjaaja on mukana majoituspaikalla koko ajan, kartanon miljöö on rauhallinen ja turvallinen, Siellä on paljon nähtävää ja tekemistä illaksi,kartanolta löytyy mm keppihevosesterata,frisbeegolf,pihapelejä, uimapaikka ja grillauspaikka.

Ilmoittautuminen ajanvarauskalenterin kautta, lisätiedot info@mjsalonen.fi 

Muistathan ilmoittaa allergiat yms leiriläisen tärkeät tiedot varauksen yhteydessä sähköpostilla.

Tarkistathan myös leiriläisen omat tapaturmavakuutukset, talli ei vakuuta leiriläisiä! 

Leirimaksu suoritetaan kokonaisuudessaan viimeistään 30 päivää ennen leirin alkamisajankohtaa.


Peruutusehdot kaikilla leireillä


  • Alle 14 päivää ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme järjestelykulut 50 % leirin hinnasta.

  • Alle 7 päivää ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme koko leirin maksun, ellei perujalla ole esittää lääkärintodistusta, jolloin vähennämme hyvitettävästä summasta aiheutuneita kuluja 50 % leirin hinnasta.
  • Leirikirje ja lasku lähetetään noin 2kk ennen leirin ajankohtaa ja leirin eräpäivä on 14 vrk ennen leirin alkua, tarkka eräpäivä on laskussa.
  • Lähetäthän sähköpostitse varauksen yhteydessä mahdolliset allergiatiedot ja ruokarajoitukset, laktoositon ruokavalio onnistuu. Yöleireillä gluteeniton ruokavalio +5e ja moniallergiset +5e.Telttaleiri 2 yötä(ikäraja 10-17v)

kesä 2023

31.7-2.8-2023(säävaraus) hinta 229e

yhden yön leiri 160e 

(1 yön leirin ajankohdan löydät kalenterista!)

Leiri alkaa maanantaina klo 16 ja päättyy keskiviikkona klo 12, sisältää täysihoidon, vakuutus pitää jokaisella olla oma ja voimassa.

Leiriläinen tarvitsee oman makuupussin ja tyynyn tai petivaatteet, tyynyn ja peiton, Tallilta löytyy teltat ja patjat valmiina jotka yhdessä opetellaan kasaamaan. Leiriltä saa myös lähteä yöksi kotiin jos asiasta on etukäteen sovittu. 

Tämä leiri sopii niille jotka ovat jo aiemmin yöpyneet teltassa tai ovat innokkaita telttaleireilyyn. Tällä leirillä tehdään monipuolisesti kaikkea hevosien kanssa,päästään osallistumaan aamu ja iltatoimiin sekä tutustumaan hevosten laumaelämään ja elekieleen, tästä on paljon hyötyä myös ratsastuksessa! Ratsastamme paljon ja monipuolisesti kentällä sekä maastossa, kokeilemme ilman satulaa ratsastusta ja esteitä satulan kanssa. Mahdollisuus myös yömaastoon! Voimme myös lähteä käymään uimassa(tähän varmistukset vanhemmilta), iltaisin leirinuotiolla grillaamme ja paahdamme vaahtokarkkeja, opettelemme myös retkiruokailua ja muita erätaitoja.

Maanantaina tarjolla päivällinen ja iltapala,tiistaina kaikki ruokailut, keskiviikkona aamupala ja lounas.

Tule kokemaan ainutlaatuinen hevosleiri ja tutustu uusiin ystäviin, ihaninen Laulaisten pihattotallin hevosien seurassa!Lisätietoja info@mjsalonen.fi ja paikan leirille voi varata tästä

 
 


Päiväleirit ,ikäraja 8v

alkaen 46e 

Päiväleirit toteutuvat Laulaisten pihattotallilla, leireillä ratsastetaan kentällä ja maastossa tason mukaisesti , touhutaan ponien kanssa, opetellaan hevosen hoitoa ja varustamista ja mitä kaikkea hevosen elämään kuuluu ratsastustuntien ulkopuolella. 

Päiväleirit sopivat ihan aloittelijoille, tallilta saa lainaan kypärän, leiriläinen tarvitsee kotoa vain kumisaappaat, pitävät hanskat, oman tapaturma vakuutuksen ja iloista avointa mieltä! 
 

Aikuisten leiri (245e sis alv 24)

Tehokasta ratsastusopetusta, rentoa maastoilua ja hyvää oloa, opetellaan huoltamaan omaa kehoa ja hevosta. Majoitus Lepaan kartanolla jossa illalla saunotaan, mahdollisuus käydä kartanon terassilla, kahvilassa, vierailla viinitilalla, grillata, uida ja nauttia hyvästä seurasta. Viimeisenä leiripäivänä teemme pitkän maastovaelluksen jonka aikana pidämme laavulla evästauon. Tämä on siis oikein elämysleiri jossa pääset näkemään koskematonta luontoa ja metsää sekä tutustumaan pitkän historian omaavan kartanon komeisiin rakennuksiin ja rauhalliseen kauniiseen miljööseen. 

Lue lisää Lepaan kartanosta ja majoituksesta sivulta hevoslomat.

Aikuisten leiri alkaa lauantaina klo 10 ja loppuu sunnuntaina noin klo 16