Laulaisten tallin hevoslomat 

Asutteko kaukana mutta haluaisitte silti tulla kokemaan Laulaisten pihattotallin rennot maastovaellukset ja hevosystävällisen ratsastusharrastuksen?


Miltä kuulostaisi parin päivän heppailut, majoitus, aamiainen kartanossa ja oheisohjelmat samassa paketissa koko perheelle? Tai jos osaa perheestä kiinnostaakin muut Hattulan ja Hämeenlinnan nähtävyydet voi tallille varata vain osalle porukasta ohjelmaa.

Laulaisten pihattotallin kautta onnistuu nyt erilaiset lomat joihin on mahdollista itse valita tekemistä ja hevostelua juuri sen verran kuin haluaa. Majoitus tapahtuu 12 kilometrin päässä tallilta, Lepaan kartanon majoitushuoneissa joissa jokaisessa huoneistossa on oma wc, suihku ja pieni keittiö. Sivun alareunassa voit lukea lisää Lepaasta ja katsoa kuvia majoituksesta. 

Hevosloma ei vaadi aiempaa kokemusta hevosista, räätälöimme heppailupaketin toiveidenne mukaan ja se sopii myös lapsille aikuisen seurassa. Jo enemmän ratsastaneille tunnit ja maastot oman tason mukaisesti.

Lisäpalveluita majoituskohteeseen voi varata varauksen yhteydessä. 

Palvelut ja aktiviteetit ovat paikallisten yrittäjien tuottamia joten varaamalla loman Laulaisten pihattotallin kautta tuet samalla muita alueen yrittäjiä. 

Varaa lomasi info@mjsalonen.fi tai 0500712260 (laitattehan viestillä soittopyynnön jos emme kerkeä vastaamaan heti)

Peruspaketti  3-4 hlö 

1vrk majoitus Lepaan kartanolla(Lue alempaa lisäinfoa). Majoitus alkaa klo 15 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 12 ellei toisin sovita, saapua voi myöhemminkin kuin klo 15. Majoituksesta on 12 km matka tallillle, jos omalla autolla ajaminen ei huvita voi pakettiin varata myös kuljetuksen tallille ja majoitukseen. Heppailupaketti onnistuu klo 9-18.30 välille ma-su.

Peruspaketti sisältää 3 tuntia heppailua Laulaisten pihattotallilla, heppailu toteutetaan toiveiden mukaan ja sopii myös ihan aloittelijoille tai kokonaan ilman kokemusta hevosista oleville. 3 tunnin heppailussa hoidetaan hevosia, ratsastetaan esimerkiksi kentällä ja maastossa. Jo osaaville ratsastajille voidaan järjestää koulu- tai estevalmennusta tai pidempi maastovaellus.

Halutessaan voi varata lisäpalveluna myös toiselle päivälle ratsastusta ja tähän saa itse valita haluatteko ratsastaa kentällä vai maastoretkeillä ja kuinka monta osallistuu toimintaan. Voitte myös valita lisäpalvelun valmiista palvelulistastamme, tästä linkistä pääset hinnastoon. 

Hinta 350e sisältää max 2 aikuista, 2 lasta majoitus 1vrk yhdessä huoneessa* ,aamupalat ja ratsastuspaketti 3h yhelle päivälle 3-4 osallistujalle.

*Huoneessa 2 sänkyä, vuodesohva 120cm, lisävuode tarvittaessa neljännelle tai mahdollista myös valita 2 vierekkäistä huonetta (lisähuoneesta veloitetaan lisämaksu,kysy erikseen info@mjsalonen.fi tai 0500712260)

4 aikuiselle suosittelemme kahta huonetta.

2vrk hinta 480e 3-4 henkilölle.

Sisältää majoitus 1 huone, aamupalat x2,ratsastuspaketti 3h ja ratsastuspaketti 1,5h toiselle päivälle.


Meidän kautta majoitukseen varattavat lisäpalvelut:

-Lisäratsastus toiselle päivälle (alkaen 44e/h/2hlö) hinnasto

-Rantasauna ja/tai palju majoituksen yhteyteen(kysy hinta info@mjsalonen.fi)

-Koulutettu hieroja (Piia Järvisalo/Reporankanen) omaan majoitushuoneeseen tai vaikka rantasaunalle (50e 60 min minimi 2 hierottavaa)

-Kuljetus tallille ja takaisin

 Aktiviteetteja majoituksen lähellä ,kävely etäisyydellä:

-uimapaikka

-grillipaikka

-Frisbeegolf

-Lepaan golf

-Kartanolta lainattavia pihapelejä ja keppihevos esterata kartanon takapihalla.

-Lepaan viinitila

-Kartanolla vohvelikahvila ja terassi

-Upeat maisemat ja rakennukset kävelyreittien varrella kartanon alueella huokuvat historian havinaa.

-Puutarhaopisto kartanon välittömässä läheisyydessä

Ota yhteyttä info@mjsalonen.fi tai viestillä 0500712260 

 

Lepaan kartano 

Kartanon kauniin miljöön lisäksi alue on kulttuurihistoriallinen nähtävyys ja kartanon vanhimmat osat ovat 1600-luvulta. Runoissa ja historiallisissa kertomuksissa paikkaa sivutaan paljon sen merkittävän historian vuoksi. Voitte lukea lisää Lepaan mielenkiintoisesta historiasta esimerkiksi tästä linkistä. Jännityksen ja kummitus juttujen ystäville Lepaan Annan tarina tarjoaa mielenkiintoisen lisän alueen rakennuksien ihailuun. Voit lukea lisää Lepaan Annasta tästä linkistä

Lepaa tarjoaa monipuolisia matkailupalveluja perheille, ryhmille ja yrityksille. Alueella toimivat viini- ja puutarhatila, puutarhamuseo ja golfkenttä. Kartano tarjoaa ruokailu-, majoitus- ja kokouspalveluja. 


Ota yhteyttä suoraan kartanolle myynti@lepaanmatkailu.fi  

Miisan/Laulaisten pihattotallin kautta ei voi varata majoitusta ilman heppailua. 


Kartanolla voi majoittua idyllisissä majoitushuoneissa tai sviitissä jossa on oma sauna ja vilvoittelu terassi. Voit varata myös rantasaunan ja paljun rentoon illanviettoon lomasi aikana! Auringonlaskuun ja Lepaanvirtaan avautuvalla terassilla voi kuunnella hiljaisuutta ja virkistyä luonnon kauneudesta. Saunalle tilattavissa myös saunamenut ja muut naposteltavat. Rantasaunalla ei ole anniskelua, eli voit myös tuoda omat saunajuomat tai ostaa ne mukaan Kartanon kahvilasta.

Lue lisää kartanon palveluista www.lepaankartano.fi

Tilaa palvelut myynti@lepaanmatkailu.fi 

Kartanon osoite

Lepaan Kartano, 

Lepaan kartanontie 35 B, 

14610 LepaaMonipuolista hevosharrastusta
Monipuolista hevosharrastusta
Lepaan kartano
Lepaan kartano
Rantasaunan terassi
Rantasaunan terassi
Majoitushuoneet
Majoitushuoneet
Makuuhuone
Makuuhuone
Oma keittiö joka huoneessa
Oma keittiö joka huoneessa