Hevoset

Tähti-Severi

Suomenhevos ruuna Severi on syntynyt vuonna 2004. Severi on luotettava opetusmestari vaikka joskus kokeileekin päästääkö ratsastaja syömään heinää taluttaessa. Kun Severille ei anna periksi siitä saa ihanan ja sympaattisen kaverin! Tasoltaan Seppo on he B ja taitava ratsastaja saa siitä enemmänkin irti kouluratsastuksen puolella. Maastoilu ja pikku esteet kuitenkin ovat Severin lempipuuhaa. 

Hurricane Vice 

Vissy on tallin korkein tamma,syntynyt 2011 noin 170cm korkea. Vissy on herkempi kuin suomiputet ja parempi koulu kiemuroissa mutta esteet eivät ole sille niin tärkeitä. Vissy on todella kiltti jättiläinen. 

Angel's Aaron

Aatu on lipizza-arabi-konik risteytys, liikkeet ovat lennokkaat kuin lipizzalla mutta kokoa Aatulla on vain himpun yli 140cm,rotevuuden ansiosta sopii kuitenkin hyvin myös aikuisille. Laadukas poni esteille ja kouluun. Luonteeltaan rauhallinen ja lempeä. Aatu on syntynyt vuonna 2013. 

Varma-Virtuoosi

Venla on vasta eskarilainen ratsun uralla, hän on syntynyt vuonna 2017 ja treenailee vasta kärryjä vetämällä. Venla on jo nyt melko temperamenttinen tamma mutta silti ystävällinen ja todella utelias. 

Opsu ja Lennu

Syntyneet 2005 ja 2007. Opsu on oikein kaikki käy lasten poni ja lennu vähän eloisampi mutta hyväntahtoinen utelias herra. Pojat saapuivat meille kesäkuussa ja totuttelevat rutiineihin rauhassa kesän ajan. Molemmat ovat toimineet hienosti talutuksessa ja lennu isommilla itsenäisesti jo osaavammilla kuskeilla. 

 


 

Lempi

Lempi on 13 vuotias suomenhevos tamma joka tuli Miisalle näyttöhevoseksi ja treenikaveriksi pieneen kisailuun tulevaisuudessa. 

Virginia Mystic

Virkku on pieni siro tamma,joka tykkää hypätä esteitä. Virkku on puoliksi yksityisomistuksessa.