Hevoset

Tähti-Severi

Suomenhevos ruuna Severi on syntynyt vuonna 2004. Severi on luotettava opetusmestari vaikka joskus kokeileekin päästääkö ratsastaja syömään heinää taluttaessa. Kun Severille ei anna periksi siitä saa ihanan ja sympaattisen kaverin! Tasoltaan Seppo on he B ja taitava ratsastaja saa siitä enemmänkin irti kouluratsastuksen puolella. Maastoilu ja pikku esteet kuitenkin ovat Severin lempipuuhaa. 

Hurricane Vice 

Vissy on tallin korkein tamma,syntynyt 2011 noin 170cm korkea. Vissy on herkempi kuin suomiputet ja parempi koulu kiemuroissa mutta esteet eivät ole sille niin tärkeitä. Vissy on todella kiltti jättiläinen. 

Angel's Aaron

Aatu on lipizza-arabi-konik risteytys, liikkeet ovat lennokkaat kuin lipizzalla mutta kokoa Aatulla on vain himpun yli 140cm,rotevuuden ansiosta sopii kuitenkin hyvin myös aikuisille. Laadukas poni esteille ja kouluun. Luonteeltaan rauhallinen ja lempeä. Aatu on syntynyt vuonna 2013. 

Opsu ja Iisakki

Opsu ja Iisakki ovat tallin pienimmät jotka välillä tutustuttavat lapsia hevostelun maailmaan. Enimmäkseen Opsu kuitenkin pienen kokonsa vuoksi puutarhuroi tiluksilla. Iisakki on tallinpitäjän tyttären oma poni, mutta Iisakki on muutamilla tunneillakin mukana. 

 


 

Nuppu

 Nuppu on Belgialainen ratsutamma joka on syntynyt vuonna 2015, Nuppu on enimmäkseen Miisan treenikaveri mutta voi osallistua maastoon ja koulutunnille jo osaavammalle ratsastajalle. 

Hiltu

Tamma syntynyt 2011, kiltti ja sympaattinen mamma. Toimii junnutunneilla, aikuisilla ja maastoissa. Hiltu on reipas mutta luotettava. 


Onni

Syntynyt 2009

Ruuna on tullut Miisalle 2023 tammikuun lopussa ja harjoittelee asiakastöitä pikkuhiljaa. Onni on lauman ruuna pomo mutta ihmisille kiltti ja tulee mielellään kaikkiin hommiin mukaan vaikkei vielä kaikkea ymmärrä <3