Ratsastus toiminta

 Järjestän talutus- ja alkeisratsastusta tallillani, myös ohjatut ratsastukset esimerkiksi pidemmän tauon pitäneille aikuisille järjestyy.
Erona ja etuna isoihin talleihin verrattuna meillä on helppo tulla mukaan hevosteluun, et joudu yksin laittamaan vierasta hevosta vieraaseen paikkaan vaan ohjaaja on tunnin alusta loppuun apunasi. Meillä ei myöskään ole arvostelijoita tai "tallityttö kulttuuria", sillä tuntisi aikana tallilla on vain sinä ja mahdollisesti toinen tuntilainen jos olet varannut on paritunnin, ohjaus on siis melko henkilökohtaista alusta loppuun niin halutessasi.  Uutena toimintana heppakerho josta lisätietoa palvelut sivulla. Hevoset ovat kilttejä ja tottuneita aloittelevien ratsastajien ratsuja,mutta sopivat myös kokeneemmille.

 Tunnit ovat yksityistunteja ja max 3 hengen ryhmätunteja. Ratsastus voidaan toteuttaa joko kentällä tai maastossa sinun toiveidesi mukaan. Tallilta saa lainata kypärää.
Kun pärjäät jo itsenäisesti hevosten kanssa ja osaat ratsastuksen perusteet  voit vuokrata hevosen omaan käyttöösi satunnaisesti tai vaikka useamman kerran viikossa, meiltä löytyy myös kilttejä poneja pikkulasten ratsuksi. 
Hevoset on vakuutettu tallin puolesta mutta ratsastajilla tulee olla omat tapaturmavakuutukset voimassa. 


Viestiä voi laittaa yhteystiedoissa olevaan sähköpostiin niin kerron palveluista lisää ja suunnitellaan yhdessä sopiva ratsastus- ja hevostelu päivä!
 Hinnat löytyvät hinnasto sivulta.